Siste innlegg

Silje & Siri slarver om Mary MacLane i Byråets siste podcast

I dag slipper Blomster & Bureau boka "Snille Djevel befri meg - en Mary MacLane mixteip" utvalgt og oversatt av Siri Katinka Valdez. Mary MacLane (1881-1929) er en glemt, canadisk-amerikansk forfatter som Siri ble hodestups forelsket i, ca. 2015. Siri reiste til hennes hjemby, Butte, Montana og begynte å oversette Mary MacLane. Nå er det blitt til en nydelig liten trykksak som kan lese mer om og kjøpes her. Hør Silje Aanes Fagerlund og Siri slarve om Mary MacLane og boka i Byråets siste podcast.

  • Black Twitter Icon
  • Black Facebook Icon

Det kan være vanskelig å være på nett. 

Derfor har vi lagt inn jevnlige hvite hull med avslappende musikk som du når som helst kan trykke på. Det finnes også sorte hull.

  

B&B er non-profit.

Alle bidrag mottas med stor takknemlighet.

Du kan støtte oss her