Gruppe Press aka Trykksaker

Byrået lager temabaserte utgivelser med kollektiv innblanding. Som manifestet sier: Vi svermer rundt et tema til vi blir lei av det og buzzer til det neste. Vårt pågående svermeri er å gi oppmerksomhet til ulike kvinner i form av Oder, Oh`er, Ops`er eller O`yeahs. De kommer til uttrykk (i rykk og napp) i ulike former, i samtaler, i bok, podcast, bloggnotater eller seremonier. 

IMG_3273_edited.jpg

Kvad-ra-turen er en vandring og tre kvad. På et avtalt tidspunkt og sted ringer vi deg og synger deg inn i Kvadraturen i Oslo. Alene til fots, men sammen med andre, leter Kvad-ra-turen etter forbindelser til stedet og et større fellesskap. Opplevelsen tråkkes fram med den ensomme nærheten en sang over telefon kan gi deg. Gjennom guidede instruksjoner deltar publikum som dansere i en felles koreografi som iscenesetter kroppene våre og lar oss ta del i bybildet på en annen måte en den vi kjenner fra dagliglivet.

August 2021 Carlsen/Berstad  Illustrasjon: Amalie Vestergaard Olsen

IMG_3274_edited.jpg
IMG_3275_edited.jpg
IMG_3276_edited_edited.jpg
IMG_3277_edited.jpg
IMG_4003.JPG

Gangar fra Svartdalen er en vandring og et telefonnummer. På et avtalt tidspunkt og sted ringer vi deg og synger deg inn i Svartdalens hemmeligheter. Det finnes gangarar fra Telemark og Setesdalen – folkedanser med dypelange røtter, men de fleste gangarane er nå glemt og forsvunnet. Gangar fra Svartdalen tråkkes fram idet du går, i den ensomme nærheten en sang over telefon kan gi deg. Sammen leter vi etter en felles takt, en felles kropp som kan gynge oss inn i dalen. 

August 2020 regi: Carlsen/Berstad  Illustrasjon: Amalie Vestergaard Olsen

Sjangertukling_Nå_Ane_Nydal.jpg
_Snille_Djevel_befri_meg_–_en_Mary_MacLa
Skjermbilde 2019-01-05 kl. 22.27.32.png