top of page

Trykksaker

Byrået lager temabaserte utgivelser med kollektiv innblanding. Som manifestet sier: Vi svermer rundt et tema til vi blir lei av det og buzzer til det neste. Vårt pågående svermeri er å gi oppmerksomhet til ulike kvinner i form av Oder, Oh´er, Ops´er eller O´yeahs. De kommer til uttrykk (i rykk og napp) i ulike former, i samtaler, i bok, podcast, bloggnotater eller seremonier. 

Skikkelse av Ane Nydal 

IMG_9195.jpg

En skikkelse kommer til syne i motlyset. Den beveger seg langsomt nedover gata, mellom bygninger, boder og folk. 

Konturene er tydelige nok, men hva er det de streker opp? Det må da være et menneske?

 

Slik begynner Anes lille bok Skikkelse. Noe(n) iakttas og noen iakttar. Den som iakttar, har penn og papir. Men er det som nærmer seg – med sin form og sine livsvilkår – mulig å skrive hjem om?

 

Vårt byråmedlem snublet inn i 2022 med en lettere covid, og endte langflat med en langtrekkende long covid fatigue. Umuligheten av å skrive har ført Ane back to basics: Nål og tråd, kulepenn og minnet som litterært reservoar. Resultatet er ei håndsydd og håndskrevet lita blå og vakker blekke.

 

Blomster & Bureau presenterer:

Skikkelse av Ane Nydal. Håndsys for en hundrings. Horisontalt.

 

Kontakt byrået her hvis du vil kjøpe! 100 kr + frakt.

Les også Samsnakk med Ane

Kvad-ra-turen

IMG_3273_edited.jpg

Kvad-ra-turen er en vandring og tre kvad. På et avtalt tidspunkt og sted ringer vi deg og synger deg inn i Kvadraturen i Oslo. Alene til fots, men sammen med andre, leter Kvad-ra-turen etter forbindelser til stedet og et større fellesskap. Opplevelsen tråkkes fram med den ensomme nærheten en sang over telefon kan gi deg. Gjennom guidede instruksjoner deltar publikum som dansere i en felles koreografi som iscenesetter kroppene våre og lar oss ta del i bybildet på en annen måte en den vi kjenner fra dagliglivet.

August 2021 Carlsen/Berstad  Illustrasjon: Amalie Vestergaard Olsen

IMG_3274_edited.jpg
IMG_3275_edited.jpg
IMG_3276_edited_edited.jpg
IMG_3277_edited.jpg

Gangar fra Svartedalen

IMG_4003.JPG

Gangar fra Svartdalen er en vandring og et telefonnummer. På et avtalt tidspunkt og sted ringer vi deg og synger deg inn i Svartdalens hemmeligheter. Det finnes gangarar fra Telemark og Setesdalen – folkedanser med dypelange røtter, men de fleste gangarane er nå glemt og forsvunnet. Gangar fra Svartdalen tråkkes fram idet du går, i den ensomme nærheten en sang over telefon kan gi deg. Sammen leter vi etter en felles takt, en felles kropp som kan gynge oss inn i dalen. 

August 2020 regi: Carlsen/Berstad  Illustrasjon: Amalie Vestergaard Olsen

bottom of page